Ung region

Sommercamp Balsfjord

Ung region er et nytt prosjekt som skal sørge for gode tilbud til ungdom i Balsfjord, Tromsø og Karlsøy.

Ungdomshusene Bula, Credo og Tvibit har et samarbeid som heter Ung Region som vil gjør det mulig for ungdommer i hele regionen å ta del i aktiviteter som arrangeres av husene. Prosjektet eies av Tromsøområdets Regionråd og fikk i januar i år støtte fra RDA II til prosjektets første år.

 

Ideen er å dele på kompetansen som fins i regionen på ungdomsmedvirkning. I prosjektets første år vil fokuset særlig rettes mot regionens mange hybelboere samt å gi god oppfølging til ungdommer som ønsker å starte opp egne aktiviteten. Tanken bak er at hvis ungdommer gis rom og muligheter, kan de skape meningsfull aktivitet for seg og andre. Aktivitetskoordinatorene ved Credo, Bula og Tvibit håper prosjektet kan være med på å gjøre regionen mer attraktiv for både store og små. 

 

Sommercamp ved Juksavatn i Balsfjord

 

Ungdomshuset Bula på Storsteinnes, Tvibit i Tromsø og Ungdommens hus Credo på Hansnes inviterer sammen ungdommer i regionen til Sommercamp 24-27 juni.

 

Bula er hovedarrangør av sommercampen som finner sted på Juksavatn i Balsfjord.

 

Deltakerne kommer til å ligge i telt. Om du ikke har et eget så fins det på campen. Aktivitetene kommer til å være padling, klatring/rappelering, fjellturer. fiske, paintball, leker og konkurranser.

 

Alt er gratis og åpent for ungdom i aldersgruppen 14-18 år

 

Påmeldingsfrist innen 17. juni.

 

For påmelding send epost til kontaktpersonen i din kommune med følgende info: Navn, alder, foreldre, bosted, telefon og epost.

 

Kontaktinfo Credo:

www.credoungdom.no

77746036/95735490

freddy.sorensen@karlsoy.kommune.no