Karlsøy kulturskole

Utstilling i servicekontoret

Karlsøy kulturskoles tegne- og maleelever monterte siste fredag opp en ustilling på servicekontoret hvor de presenterer noen av sine arbeider. En flott utstilling hvor de samtidig, i disse budsjettider, ber om at kulturskolen må få leve.
Karlsøy kulturskole med utstilling på servicekontoret.
Tegne- og malekurset til kulturskolen har sju elever som har sin undervisning på CREDO, og som stortrives med dette tilbudet. De som presenterte utstillingen, sammen med lærer Hanne Nilsen, var Johanne Sørensen, Synne Sandersen, Ida Teisrud og Espen Lavold. De tre som ikke hadde anledning til å være med var Julie Evanger, Malin Pedersen og Silje Eilertsen.

Når vi spør om hvorfor de engasjerer seg med oppfordringen om å ”la kulturskolen leve”, blir elevene ivrige og forteller at det både er koselig, trivelig, artig og at det faktisk kan føre til at kommunen kan få både flere ”idoler” og andre dyktige kunstnere.

Antagelsen til kulturskoleelevene er nok ikke så hakkende gal, for vi får akkurat inn nyheten om at Espen Lavold har fått juryert inn et bilde (av tre innsendte fra vår kulturskole) til innpakningen av den nasjonale kulturskolekalenderen. Kalenderen består av over 40 bilder totalt, og vi er altså med i innpakningen sammen med 10 andre kommuner.